Vediţa Coloneşti – Vedea Văleni 7-8

Înfrângerea  suferită  de  Vediţa  joi seara, a produs multă  amăraciune în rândul  susţinătorilor locali  veniţi în număr mare la stadion.  Toată  săptămâna,  a fost o mobilizare totală, autorităţile locale s-au străduit să asigure toate condiţiile pentru desfăşurarea meciului de Cupă. Din păcate, situaţia de anul trecut  din jocul cu Băbiciu s-a repetat  în cel mai mic detaliu şi astăzi cu Vedea Văleni. Este pentru a doua oară când Vediţa  pierde la penaltiuri accederea în semifinalele competiţiei.

Se pare că avantajul terenului propriu, cel puţin pentru jucătorii din Coloneşti,  s-a transformat  într-un adversar  , altfel nu se explică ratările  uriaşe . Dacă  meciul  s-ar fi disputant  la Văleni, echipa din Coloneşti s-ar fi calificat fără probleme.  Jocul în sine , nu a oferit prea multe faze spectaculoase.  În startul partidei , Vediţa ratează două ocazii , după care prudenţa din jocul celor două echipe,  a făcut ca scorul să rămănă nemodificat. In repriza secundă lucrurile au stat la fel.  Cu cinci minute înainte de final, Robert Stancu, altădată salvatorul , astăzi ratează  incredibil dintr-o poziţie din care  este mai greu să ratezi decât să înscrii.  Mulţi din cei prezenţi spuneau că atunci s-a pierdut jocul

La penaltiuri , jucătorii din Coloneşti au ratat de două ori  prin Matei şi Badea în timp ce oaspeţii au ratat doar un singur penalti, apărat de Vlăşceanu.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: