Avancronica etapa a XI a

stem vSâmbătă şi duminică 5 şi 6 noiembrie 2016  a.c., două dintre favoritele la baraj , A S Milcov şi Juventus Slatina, se întâlnesc în derbiul sezonului, rezultatul meciului de pe sinteticul din Complexul 1 Mai,  fiind  considerat decisiv pentru stabilirea campioanei de toamnă la nivel judeţean. Interesul faţă de acest joc este unul pe măsură, iar spectacolul se pare că va fi asigurat de   rivalitatea  pe care cele două echipe au afişat-o  încă de la începutul campionatului.

mijl

O victorie a celor de la Milcov ar îndepărta  de prima treaptă echipa înfinţată în vară, Juventus  Slatina.  Un  clasament întocmit numai cu echipele de pe podium, Vedea Văleni , echipă care nu joacă duminică, ocupă locul unu cu maxim de puncte. Vă reamintim că , Vedea Văleni a trecut de A S Milcov cu 2 -1 chiar pe terenul acesteia şi de Juventus  Slatina pe teren propriu cu 3-2.

Vediţa Coloneşti  primeşte  vizita  revelaţiei sezonului de toamnă, Oltul Curtişoara. In sezonul trecut succesul în  faţa echipei din Curtişoara era garantat, singurul lucru pe care trebuia să-l faci era să te  prezinţi. În actualul sezon lucrurile s-au mai schimbat, în lotul echipei au apărut jucători  experimentaţi  care pot să facă diferenţa, Alin  Jidovu , fost la Balş şi  Milov și Laurențiu  Dumitrescu fost la   Milcov  sunt cei mai cunoscuți. Dumitrescu  din păcate pentru oaspeţi nu va juca la Coloneşti  fiind suspendat

Vediţa Coloneşti, aflată într-o  formă bună faţă de inceputul campionatului poate să-şi valorifice avantajul terenului , Oltul Curtişoara , ocupă locul 5 şi datorită unui program uşor comparativ  cu cel al echipei Vediţa.

gal-n

Iată programul complet al etapei a XI a

A S Milcov –  Juventus Slatina

Viitorul Grădinile – Olteţul Osica

Vedea Văleni – stă

Vediţa Coloneşti – Oltul Curtişoara

Avântul Coteana – A C S Romanaţi

Petrolul Potcoava – CSS Slatina

Voinţa Băbiciu – Viitorul Rusăneşti

F C Olt – stă

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: