Avancronică etapa a VIII a

Campioana Recolta Stoicăneşti s-a retras din campionat.

stem vDupă  ce Victoria  Dobrun  s-a retras acum trei etape ,  săptămâna aceasta  şi  Recolta Stoicăneşti  a   abandonat.  Începutul  slab de campionat a contat  probabil la decizia de a transfera  echipa în Liga a V a , rezultatele obținute  până acum vor fi anulate.  Se pare că barajul  din vară a purtat ghinion și campioanei Oltului. După cum se ştie , F C Argeş 1953, adversarul celor de la Stoicăneşti s-a  desființat cu două săptămâni înainte de începerea campionatului.

În urma acestei decizii,  Juventus Slatina  pierde locul unu , iar A C S Caracal rămâne fără victorie. Pe primul loc a trecut A S Milcov cu 18 puncte din  şapte partide,  iar locul doi este ocupat de Juventus cu 15 puncte din cinci jocuri.

fun

Sâmbătă de la ora 16, 00  şi nu la 11,00 așa cum se juca  de obicei, pe stadionul  comunal din   Slătioara,   se va disputa  derby-ul  dintre  Juventus Slatina  şi Vediţa Coloneşti , cel mai aşteptat meci al etapei a VIII a din  Liga a IV a .  Şi de o parte şi de cealaltă  aşteptările sunt foarte mari , s-au făcut  investiţii  în jucători , în marea lor majoritate , foşti jucători  în eșalonul trei al fotbalului românesc. Reprezentanții celor două cluburi,  care se întâlnesc în premieră, spun că vor  să  obțină  doar  victoria în această partidă.

Pentru ambele echipe , este un fel de moment al adevărului. Pentru gazde, jocul contra celor de la Vediţa  este  considerat primul  test  adevărat, parcursul fără greșeală de până acum fiind pus pe seama faptului ca echipa a avut un program uşor. Adversarul de sâmbătă este înființat în această vară de un grup de  jucători în frunte cu portarul Radu Petre, f ost jucător la Oltul Slatina şi F C Caracal.  Lotul este format din jucători cu experienţă, amintim aici pe , Andrei Vasilescu golgheterul echipei, Matei  Romică, Vali Oprea şamd.

por
Iată programul complet al etapei de sâmbătă si duminică, 15 şi 16 octombrie

Juventus Slatina – Vediţa Coloneşti

Olteţul Osica – Avântul Coteana

Stă –  Petrolul Potcoava

Oltul Curtişoara – A CS Romanaţi

F C Olt – A S Milcov

Stă  – Viitorul Grădinile

Viitorul Rusăneşti – Vedea Văleni

CSS Slatina – Voinţa Băbiciu

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: