Avancronică etapa a IV a

stem vDuminică ,  18 septembrie 2016 va  avea loc etapa a patra din  Liga a IV a la fotbal . După scurtul  popas la Grădinile, Vediţa Coloneşti se deplasează  tot în sudul județului, de data asta  la  Băbiciu , la una din  revelațiile  începutului de  sezon . Stări de spirit diferite  înaintea  partidei de duminică, echipa din Băbiciu a început în forță sezonul actual şi după trei etape ocupă locul doi , la un gol diferență în spatele Milcovului.

muciu

Vediţa  Coloneşti  are lot , însă nu are echipă. Luaţi   individual , majoritatea jucătorilor ce compun astăzi echipa Vediţa ar trebui să fie cu o clasă mai sus peste majoritatea jucătorilor,  sau măcar la acelaşi nivel cu cei din lotul echipelor din faţă. După primele trei jocuri, lucrurile stau cu totul invers, nu are rost să mai dezbatem  jocul celor în care s-au pus atâtea  speranțe, două  înfrângeri umilitoare din trei jocuri, spune totul.

bab-9

Din fericire, etapele se succed aşa de repede încât nu este timp de lamentări. Jucătorii din Coloneşti trebuie să-şi valorifice încrederea acordată ( încă )  de conducere şi rezultatele așteptate  de toată lumea, poate chiar de la Băbiciu, vor apărea. Vă  reamintim că ultima partida dintre cele două echipe s-a  disputat  la Coloneşti , în vară în Cupa României. Voința Băbiciu a trecut  de  Vediţa  la loviturile de departajare.

Intersantă şi partida de pe stadionul 1 Mai dintre A S Milcov şi Vedea Văleni. Partida , Victoria Dobrun -Petrolul Potcoava nu se mai dispută. Echipa din Dobrun s-a retras din campionat , rezultatele înregistrate de aceasta echipa   în primele trei etape vor fi anulate.

mes

Iată programul complet al etapei de duminică 18 septembrie 2016

Olteţul Osica – Recolta Stoicăneşti

Juventus Slatina – Oltul Cutrişoara

Viitorul Rusăneşti – ACS Romanaţi

Petrolul Potcoava  – stă

F C Olt – Avântul Coteana

Voinţa Băbiciu – Vediţa Coloneşti

A S Milcov – Vedea Văleni

CSS Slatina – Viitorul Grădinile

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: