Avancronică etapa a XVI a

desse

Duminică, 24 aprilie 2016,  de  Florii, în ziua  cea mai importantă  ce vestește  Paștele  se vor disputa partidele etapei cu număru 16 din  cadrul  Ligii  IV a la fotbal. Vediţa Coloneşti se deplasează  pe terenul celor din Potcoava , un teren pe care  cel puțin echipa din Coloneşti nu s-a simțit prea confortabil., Mielușei  în  partidele din deplasare , Petrolul nu mai sperie pe nimeni , însă acasă nu îți acordă prea multe  șanse.

fell

Ultima partidă disputată în primăvară la  Potcoava  s-a încheiat nedecis  2-2. Rămâne de văzut dacă echipa  din Coloneşti   va  reuși să repete jocul spectaculos din partida cu A S  Milcov s-au poate decizia dată de Comisia de Disciplină îşi va pune amprenta pe jocul echipei. Vă reamintim că partida Vediţa Coloneşti – A S Milcov 4-2 a fost pierdută la masa verde cu 3-0.

DSC01374

Etapa de  duminică ,  programează  un nou dialog de la distanţă între  Recolta Stoicăneşti şi A S Milcov. Liderul joacă acasă şi teoretic  ar trebui să câştige , însă Viitorul  Grădinile este o echipă incomodă în faţa căreia trebuie să te întrebuinţezi destul de serios dacă vrei să te impui. A S Milcov are  moralul  refăcut după umilinţa de la Coloneşti , vezi jocul cu Potcoava,  iar  revenirea  lui Andrei Vasilescu reprezintă un câştig pentru echipă .Celelalte partide  sunt neimportante  pentru configuraţia clasamentului.

DSC01341

Iată programul complet al etapei de duminică 24 aprilie 2016

Oltul Scorniceşti – Avântul Coteana

Recolta Stoicăneşti – Viitorul Grădinile

Vedea Văleni – Oltul Curtişoara

Viitorul Rusăneşti – Voinţa Băbiciu

Victoria Dobrun – A S Milcov

Petrolul Potcoava – Vediţa Coloneşti

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: