Avancronica etapa a X a

stem vLa sfârşitul săptamânii, în prima duminică de noiembrie 2015 se vor juca partidele penultimei etape din sezonul de toamnă 2015 – 2016. Pentru Vediţa Coloneşti , prima parte a ediţiei în curs a fost una dezamăgitoare, doar patru victorii în primele nouă etape, dintre care trei pe terenuri unde  ca să câştigi este suficient doar să te prezinţi. Pentru o echipă cu pretenţii şi care beneficiază de una dintre cele mai cochete arene de fotbal este fără îndoială foarte puţin  .

afis ro

Paradoxal, în aceată perioadă, mai exact duminica trecută, echipa din Coloneşti s-a depăşit pe sine şi a oferit celor prezenţi un adevărat spectacol, chiar dacă  finalul a avut un seznodământ nefericit. Duminică , 1 noiembrie 2015, Vediţa se va deplasa la Coteana, o echipă apropiată valoric dar care îşi va apăra avantajul terenului propriu. Pentru a salva un tur compromis de propriile slăbiciuni , echipa din Coloneşti trebuie să câştige ultimele jocuri care au mai rămas de disputat.

Un calcul simplu ne arată că eventualele doua victorii ne pot aşza pe un nesperat loc 4, suntem singura echipă din primele opt care am scăpat de primele trei clasate.  Viitorul Grădinile , Potcoava şi  Dobrun au program greu, vor juca , acasă cu A S Milcov, respectiv în deplasare la Stoicăneşti iar Victoria Dobrun se va deplasa la Văleni iar în ultima etapă va întâlni pe teren propriu Recolta Stoicăneşti .

Iată  programul complet  al etapei de duminică

Oltul Scorniceşti – Viitorul Rusănesti

Vedea Valeni – Victoria Dobrun

Recolta Stoicănesti – Petrolul Potcoava

Avantul Coteana – Vedita Colonesti

Viitorul Gradinile – A S Milcov

Oltul Curtisoara – Vointa Babiciu

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: