Avancronica etapa IX a

 oraAtenţie !  Trecerea la ora de iarna 2015 se face în noaptea dintre 24 octombrie şi 25 octombrie 2015  , schimbarea orei făcându-se astfel încât ora 4:00 a dimineţii de 25 octombrie 2015 devine ora 3:00, acea ora repetându-se, iar ziua având 25 de ore.

Duminică 25 octombrie 2015 , o nouă etapă pe stadioanele Ligii a IV a.  Meciul  zilei, se dispută  la Coloneşti unde    liderul la zi al clasamentului revine  pe terenul unde  în vară a pierdut calificarea în semifinalele Cupei României.  Lucrurile s-au mai schimbat între timp, Recolta Stoicăneşti a avut o campanie de transferări destul de sonoră  pentru aceast nivel, Petre Căpraru, fostul fundaş al echipei Sportul Vişina Nouă  fiind doar un exemplu.

La Vediţa , din păcate lucrurile stau un pic diferit, jucătorii în care susţinătorii şi-au pus mari speranţe au dezamăgit în meciurile de referinţă, vezi jocurile de la Milcov şi Văleni.

antt

Partida Vediţa – Recolta poate avea implicatii serioase în varful clasamentului Ligii a IV a, oficialii din Stoicăneşti şi-au exprimat public dorinţa de a promova în Liga a III a, pentru asta trebuie să câştige toate  partidele.  Dacă în Cupa României Vediţa s-a impus categoric cu scorul de 6-1 , în campionat oaspeţii din Stoicăneşti au câştigat cele două întâlniri de până  acum, 2-0 la Coloneşti , toamna trecută şi 3 -0 în primăvară la Văleni.

Un joc la fel de interesant se aunţă şi cel de la Potcoava între echipa gazdă Petrolul şi Vedea Văleni. Chiar dacă în clasament ocupă un loc la mijlocul clasamentului, echipa din Potcoava este o echipă incomodă pe teren propriu. Un rezultat de egalitate ar fi bun pentru principalele urmăritoare ale celor două echipe.

Iată programul complet  al etapei de duminică

Oltul Curtişoara – Oltul Scorniceşti

Voinţa Băbiciu – Viitorul Grădinile

A S Milcov – Avâtul Coteana

Vediţa Coloneşti – Recolta Stoicăneşti

Petrolul Potcoava – Vedea Văleni

Victoria Dobrun – Viitorul Rusăneşti.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: