Avancronica etapa a VIII a

stem vDuminică , 18 octombrie  2015 e vor disputa partidele etapei a 8 a din cadrul Ligii a IV a la fotbal. Toată atenţia va fi îndreptată spre jocul de la Stoicăneşti , acolo unde se va juca derbiul campionatului între Recolta Stoicăneşti , o echipă incărcată de istorie şi A S Milcov , considerată echipa momentului la nivel judeţean. Astfel de meciuri  ţin în viaţă o competiţie muribundă , aşa cum arată nivelul patru al fotbalului din această zonă de câţi-va ani încoace.

antr

Un meci la fel de echilibrat cel puţin prin prisma poziţiilor ocupate în clasament este cel de la Văleni , intre echipa gazdă , Vedea şi Vediţa Coloneşti. Pentru Vediţa Coloneşti , meciul de duminică precum şi cel de duminica viitoare sunt un fel de moment zero. In astfel de partide  îţi poţi arăta posibilităţile. La ultimul joc , punctul forte al echipei din Coloneşti l-a reprezentat atacul . Dacă până acum , apărarea salva onoarea echipei , la ultimul joc , având în Marius Guruianu un jucător foarte inspirat , ajutat şi de forma bună a mijlocaşului Geani Marinescu, Vediţa a marcat nu mai puţin de 7 goluri.

DSC09740

In singura partidă jucată între cele două formaţiii, Vediţa s-a impus vara trecuta, la debutul  în Liga a IV  a cu scorul de 2-0. Un rezultat de egalitate ar fi considerat unul pozitiv. In celelalte partide ,doar Victoria Dobrun şi  Petrolul Potcoava pot emite pretenţii în deplasare ţinând cont de valoarea modestă  a gazdelor . Coteana şi Grădiniile probabil se vor impune fără probleme.

 Iată programul complet al etapei de duminică

Oltul Scorniceşti – Victoria Dobrun

Viitorul Rusăneşti – Petrolul Potcoava

Vedea Valeni – Vediţa Coloneşti

Recolta Stoicăneşti – A S Milcov

Avantul Coteana – Voinţa Băbiciu

Viitorul Grădinile – Oltul Curtişoara

DSC09808

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: