O rundă fără derby-uri

stem vDuminică, 4 octombrie 2015 începând cu ora 11.00, sunt programate  partidele  din cadrul etapei cu numărul 6 din Liga a IV-a . Fără capete de afiş, runda pare una a fruntaşelor  care primesc , fie acasă,  fie în deplasare ,  replica unor adversari cotaţi mai slabi prin prisma clasamentului. Singurul meci în care există un echilibru este cel de la Dobrun, acolo unde Vediţa vine cu gândul de a obţine ceva puncte .

DSC00012

Primele trei echipe din clasament se vor impune fără probleme , un nedorit eşec al celor din Coloneşti ar mări diferenţa intre podium şi restul echipelor. Pentru a nu pierde contactul cu partea superioara a clasamentului, echipa  din Coloneşti trebuie să vină cu cel puţin un punct , deşi jocul arătat în ultimele partide cu echipe mai bune a scos în evidenţă faptul că  echipa practică un fotbal  cu mult sub cel de anul trecut.

DSC00858

Raportat la ce oferă echipe precum,  Milcov, Stoicăneşti ori Văleni , care au reuşit să marcheze 17 , 18 goluri , ineficacitatea din faţa porţii este evidentă şi se face simţită la fiecare partidă disputată cu un adversar apropiat valoric.  Din cele 11 goluri marcate  până acum , 6 sunt reuşite în partidele de la Curtişoara şi Scorniceşti, acolo unde  probabil numai cine nu va dori nu va marca mai multe.

Victoria Dobrun şi Vediţa Coloneşti   s-au mai întâlnit de două ori în campionat,  în prima partidă s-a impus Vediţa pe teren propriu  destul  de greu cu 3 -2  printr-un gol norocos marcat de Adi Grigore în ultimul minut de joc,  iar  în primăvară gazdele au câştigat cu  3 – 1

DSC00873

Iata programul complet al etapei a VI a

Oltul Scorniceşti – Petrolul Potcoava

Victoria Dobrun – Vedita Colonesti

Viitorul Rusăneşti – A S Milcov

Vedea Văleni – Vointa Băbiciu

Recolta Stoicănesti – Oltul Curtisoara

Avântul Coteana – Viitorul Grădinile

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: