Petrolul Potcoava – Vediţa Coloneşti 2 -2 ( 1-0 )

STERO 2Duminică, 10 mai 2015 ,  cei care care urmăresc  campionatul judeţean,   aşteptau meciuri interesante în prima etapă  de play – off.  Partida de la Potcoava a fost singura care s-a disputat.   Din păcate , Recolta Stoicăneşti , una din favorite  la câştigarea  competiţiei  şi Voinţa Băbiciu  nu s-au prezentat în prima etapă din miniturneul .  Probabil diferenţa mare de puncte între locul unu şi restul competitoarelor i-a determinat pe cei din Stoicăneşti şi Băbiciu să nu mai continue.

DSC01399

Singura partidă care s- a jucat pe teren a fost la Potcoava , între  Petrolul şi  Vediţa Coloneşti.  Din capul locului  trebuie precizat că cei care nu au fost la stadion au ce regreta. A fost un meci spectaculos care s-a ridicat cu mult peste nivelul obişnuit al eşalonului patru.  A fost o partidă cu de toate , ritm alert,  penaltiuri , execuţii spectaculoase,  toate la un loc a mulţumit publicul destul de numeros care asistă la meciurile disputate la Potcoava.

DSC01346

Primii care au deschis scorul au fost gazdele din lovitură de pedeapsă uşor acordată  în minutul  30.  Vediţa  aleargă după egalare dar cea mai mare ocazie din finalul reprizei a lui Romică Matei  şi de data asta cel mai activ de la oaspeţi,   a rămas fără rezultat şi astfel  prima repriză se încheie cu un  avantaj la limita pentru gazde.

DSC01341

Repriza secundă pare controlată de cei din Coloneşti dar cei care marchează sunt gazdele. În plină dominare a echipei Vediţa , o pasă inteligentă trimisă de un mijlocaş gazdă , printre apărătorii adverși   şi din colţul careului din stânga un atacant  trimite în colţul opus  şi scorul devine 2-0. Oaspeţii nu cedează ,  pun stâpânire pe joc şi reușesc să reducă din diferenţă printr-un gol spectaculos marcat de  Popa din interiorul careului .

DSC01374

Mai mult , gazdele rămân  în  zece oameni, după ce un  fundaş de la Potcoava  primeşte al doilea galben , Vediţa speculează acest lucru şi  Giani Marinescu  marchează din penalti  stabilind scorul final, 2 – 2, un  scor ce  reflectă destul de bine  situaţia  din teren. La finalul partidei , oaspeţii i-au reproşat arbitrului faptul că a fluierat  sfârşitul jocului mai devreme , în timp ce echipa din Coloneşti părea că deţine controlul jocului.

Iată rezultatele complete ale primei etape paly-off

Recolta Stoicăneşti  –   Avântul Coteana     0-3

A S Milcov              –   Voinţa  Băbiciu      3-0

Petrolul Potcoava     –   Vediţa  Coloneşti    2-2

DSC01406

Clasament

1  AS Milcov                       23   19    3    1   110 -14   60

2  Petrolul Potcoava         23   15    4    4    59- 25  50

3  Recolta Stoicăneşti       23    15   1    7    54- 30  46

4 Avântul Coteana            23   12    4    7    55-  43  40

5  Vediţa Coloneşti            23  12    1    11   46- 39   37

6 Voinţa Băbiciu                23  10    5    8    50- 44   35

DSC01382

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: