Derbi pentru podium

STERO 2Duminică 22 martie 2015 se vor desfăşura partidele etapei cu numărul 16 din cadrul Ligii  a IV a. Cele mai echilibrate partide se anunţă a fi cele de la Grădinile şi Dobrun. Echipa din Coloneşti vine după o adevărată demonstraţie de forţă , în primul meci  a marcat nu mai puţin de 8 goluri fără să primească vreunul iar duminică  se deplasează la Dobrun unde va întâlni echipa locală Victoria, performera etapei trecute. Echipa gazdă a învins cu 3-2 o echipă cu pretenţii, Recolta Stoicăneşti.

veddob

Jucătorii din Coloneşti pot profita de rezultatele mai puţin favorabile înregistrate de echipele de la vârful clasamentul şi se pot  instala confortabil în coasta primelor două , dacă obţin victoria. Jocul bun prestat etapa trecută îi îndreptăţeşte să spere la un rezultat bun, dar acelaşi lucru putem spune şi despre gazde.  Ultima confruntare dintre cele două echipa a avut loc la 14 septembrie 2014 s-a încheiat cu scorul de  3-2 pentru gazde dupăce la pauză  scorul era egal 1-1 . Vediţa Coloneşti a câştigat partida respectivă abia în ultimul minut printr-un gol norocos marcat  de Adi Grigore.

DSC00011

Vă reamintim că după  6  mai ,  primele şase echipe , vor participa la turneul  Play – off  şi ce este mai important , se va pleca cu numărul de puncte strânse în campionatul regulat aşa că,  dacă difernţa de puncte este mică orice echipă pleacă cu şanse aproximativ egale. A doua partidă ca importanţă pentru configuraţia clasamentului este Viitorul Grădinile – Recolta Stoicăneşti. O eventuală înfrângere a oaspeţilor , dublată de un succes al celor din Coloneşti ar reduce la un punct diferenţa între locul doi şi trei.

DSC00035

Iată programul complet al etapei din   22 martie 2015

A S Milcov – Oltul Curtişoara

Stă   – Avântul Coteana

Viitorul Rusăneşti – Petrolul Potcoava

Victoria Dobrun – Vediţa Coloneşti

Viitorul Grăninile – Recolta Stoicăneşti

Voinţa Băbiciu – Olimpia Rotunda         3-0

Stă – Oltul Scorniceşti

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: