Se schimbă sistemul la Ligii a IV-a

Mai bine mai târziu decât niciodată !

Oficialii AJF Olt  sunt obligaţi ,datorită  retragerii  pe capete al echipelor  să-şi îndrepte atenția  mai cu interes decât  până  acum asupra eşalonului care dă Campioana Judeţeană.  Prima măsură , schimbarea  sistemul de disputare al Ligii a IV a.  Ultima echipă care părăseşte  competiţia este Olimpia Rotunda.  Pentru ca echipa campioană să poată participa  la barajul de promovare în eşalonul al treilea, trebuie să realizeze un numărul de cel puţin 22 jocuri impuse de FRF , iar în forma actuală este imposibil acest lucru.

Copy of AFIS FIN

După încheierea returului la 6 mai 2015, se va organiza play-off între primele şase clasate. Se va pleca la drum cu toate punctele acumulate în cadrul sezonului regulat. Ultimele patru ar trebui să joace play-aut dar este puţin probabil că se va mai disputa  pentru simplu motiv că nu există nici o miză. După cum se ştie nu retrogradează nici o echipă.

Pentru primele şase echipe,  dintre care va face parte şi Vediţa Coloneşti,  se anunţă o primăvară de foc, urmează un retur cu jocuri din trei în trei zile, noroc cu retragerea celor de la Rotunda care mai dă posibilitatea echipelor să respire un pic. Pentru că s-a retras după disputarea primei părţi a campionatului, Olimpia Rotunda va pierde toate partidele cu 3-0.  Echipa din Coloneşti va încheia campionatul  miercuri 6 mai  cu A S Milcov pe teren propriu după care va participa la turneul play –off.

Participantele vor juca din nou fiecare cu fiecare , asta înseamnă că la Coloneşti va mai veni încă o dată Recolta Stoicăneşti şi de două ori Petrolul Potcoava şi A S Milcov ca să le amintim pe cele mai bine clasate.  Interesant de văzut cum  şi mai ales când se va mai disputa  Cupa României !

pr-cv

Vediţa va apărea pentru prima dată pe 2015  în faţa suporterilor , duminică 15 martie când va juca împotriva  performei etapei trecute , Viitorul Rusăneşti.

Iată programul complet al etapei de duminică 15 martie 2015

Oltul Curtişoara – Oltul Scorniceşti

Avântul Coteana – A S Milcov

Petrolul Potcoava – stă

Vediţa Coloneşti – Viitorul Rusăneşti

Recolta Stoicăneşti – Victoria Dobrun

Olimpia Rotunda – Viitorul Grădinile  0-3

Voinţa Băbiciu – stă.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: