Avancronica ultimei etape din tur

Copy of stema-vedita-colonestiDuminică 23  noiembrie 2014 se trage cortina peste fotbalul primului eşalon judeţean. Ultima etapă a turului  Ligii a IV a programează un derby din toate punctele de vedere. Se află faţă-n faţă locul doi şi trei din ierarhie, A S Milcov, locul doi 25 de puncte după primele 10  întâlniri şi ocupanta locului trei, Vedita Colonesti (21 de puncte,după acelaşi număr de jocuri ), miza fiind una deosebită pentru cei din Milcov: titlu de campioană de toamnă.

Pe lângă importanţa punctelor, în joc vor fi şi orgolii suplimentare, după  cum ştiţi  în vară ,  Vediţa Coloneşti a eliminat din Cupa României A S Milcov, rezultat anulat la comisia de disciplină pe motiv că echipa din Coloneşti ar fi  folosit un jucător pe fals.

milcov

DSC00092

Partida  AS Milcov – Vediţa Coloneşti se anunţă un meci de urmărit, în condiţiile în care ambele combatante au ambiţii sporite în poate cel mai aşteptat duel al sezonului cel puţin pentru echipa din Coloneşti. Duelul dintre cele doua localităţi este unul vechi, în anii 1980 Viitorul Coloneşti şi Balastiera Milcov oferea jocuri spectaculoase. Ediţia 1985 – 1986 victoria a fost a celor din Coloneşti care participă la baraj, iar sezonul următor este rândul celor din Milcov să câştige seria şi să participe la baraj  ( vezi blogul Vediţa Coloneşti – istoric ) .

foto 3

Indiferent de rezultatele ultimei etape a turului de campionat, Vedita Colonesti va „ierna” pe locul trei  un loc destul de bun considerat de unii , alţii,  consideră locul trei un loc sub posibilităţile echipei. Cert este că ultimul loc pe podium este  un loc realist dacă acceptăm că primele două,  Recolta Stoicăneşti şi A S Milcov echipe mult mai experimentate au avut un sezon de toamnă mai bun. Liderul,  Recolta Stoicăneşti nu joaca şi poate pierde locul unu la golaveraj dacă A S Milcov învinge Vediţa Coloneşti. In restul etapei, jocuri fără importanţă pentru configuraţia clasamentului.

foto2 001

Iată  programul complet al etapei de duminică 23 noiembrie 2014.

Oltul Curtisoara – Avantul Coteana

Oltul Scornicesti – Petrolul Potcoava

A S Milcov – Vedita Colonesti

Sta – Recolta Stoicanesti

Viitorul Rusanesti – Olimpia Rotunda

Victoria Dobrun – Vointa Babiciu

Sta – Viitorul Gradininile

clasament

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: