Avancronica etapa XII a

Copy of stema-vedita-colonestiSâmbăta, 15 noiembrie 2014 se vor disputa partidele etapei a XII , penultima,  din cadrul a Ligii  IV a la fotbal. Derbiul acestei etape va vea loc pe terenul celor de la Stoicăneşti, unde Recolta , locul unu, va primii replica celor de la Milcov locul doi, un joc mai puţin disputat. Este unul din meciurile care ţin în viaţă această ediţie de campionat, una destul de modestă după părerea celor care sunt aproape de fotbalul judeţean. Pentru Vediţa Coloneşti , ideal ar fi ca partida de la Stoicăneşti să se termine cu un scor de egalitate.

afis

Ocupanta ultimului loc pe  podium , Vediţa  joacă pe teren propriu împotriva echipei Oltul Scorniceşti,  una dintre cele mai slabe echipe din campionat , un meci în care gazdele au  posibilitatea să-şi mai îmbunătăţească atacul, destul de ineficient în această primă parte de campionat. Echipa din Coloneşti, deşi ocupă locul trei în clasament, are abia al optulea atac din serie, destul de modest pentru o echipă cu pretenţii. Partida de sâmbătă, poate constitui şi o repetiţie înaintea jocului de duminică contra celor de la A S Milcov.

DSC09927

Unul din remarcaţii acestui sezon de toamnă , fundaşul echipei Vediţa Coloneşti , Adrian Pandelică, eliminat etapa trecută la Curtişoara , a primit din partea comisiei de disciplină din cadrul A J F Olt o etapă  suspendare. Astfel,  în partida din ultima etapă de la Milcov va putea fi prezent în teren, un aspect foarte important pentru un tânăr cu calităţi reale.

Iată programul complet al etapei de sâmbată 15 noiembrie 2014

Petrolul Potcoava – Oltul Curtişoara

Avântul Coteana – stă

Vitorul Grădinile – Victoria Dobrun

Voinţa Băbiciu – Viitorul Rusăneşti

Olimpia Rotunda – stă

Recolta Stoicăneşti – A S Milcov

Vediţa Coloneşti – Oltul Scorniceşti

iana

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: