Vediţa revine pe podium

Copy of stema-vedita-colonestiSâmbătă, 1 noiembrie 2014 se vor disputa partidele etapei a X a,  a Ligii a IV a la fotbal. Vediţa Coloneşti primeşte pe teren propriu replica echipei Avântul Coteana, performera  etapei trecute  şi reprezentanta unei localităţi cu rezultate notabile în campionatul judeţean de fotbal.  Pentru cei tineri trebuie  amintit faptul că Spicul Coteana  a câştigat titlul de campioană judeţeană şi a reprezentat judeţul Olt la barajul de promovare în divizia C în ediţia 1988 – 1989. Echipa din Coteana a promovat în eşalonul trei după ce a trecut de campioana judeţului Argeş, Minerul Câmpulung.  ( vezi „Olt Fotbal de la a la z” ).

afis ro

Marţi  la comisia de disciplină Vedea Văleni a pierdut cu 3-0 la masa verde partida pe care o câştigase acasă cu Victoria Dobrun. Decizia respectivă avantajează echipa din Coloneşti care revine pe locul trei. După  două  înfrangeri consecutive , Vediţa speră să pună  capăt seriei negative.  Echipa din Coloneşti   trece printr-o perioadă slabă,  în ultimele două etape  au primit 5 goluri fără să marcheze vreunul, având doar 15 puncte după 9 etape , cu 7 mai puţin decât echipa clasată pe locul secund şi ocupând  ultimul loc pe podium.

juc

Cei care se ocupă de echipă speră să revigoreze  jocul  şi să iasă din seria nefastă,  mai ales că  după meciul cu Coteana urmează două partide teoretic mai uşoare,  în deplasare cu  Oltul Curtisoara şi acasă cu Oltul Scornicesti, urmate  de meciul  cu A S Milcov care va închide  sezonul.  Orice pas greşit  poate compromite un sezon întreg şi ar fi păcat să se întâmple acest lucru, 2014 a fost un an minunat cu evoluţii  remarcabile care vor rămâne în memoria tuturor.

AJF Olt a hotărât ca jocurile programate în data de 2 şi 16 noiembrie 2014,  zile în care au loc alegeri prezidenţiale,  să se dispute sâmbăta, respectiv 1 si 15 noiembrie2014 , ora 11: 00.

Iată programul complet al etapei de sâmbătă 1 noiembrie 2014

Recolta Stoicăneşti – Oltul Curtişoara

Vedita Coloneşti – Avântul Coteana

Petrolul Potcoava – sta

Victoria Rusăneşti – Victoria Dobrun

Viitorul Grădinile – Vedea Văleni

Voinţa Băbiciu – A S Milcov

Olimpia Rotunda – Oltul Scorniceşti

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: