Pauza, sfetnic bun pentru Vediţa

Copy of stema-vedita-colonestiDuminică 19 octombrie 2014 , se vor disputa partidele etapei  a VIII  din cadrul Ligii a IV a la fotbal. Vediţa Coloneşti nu joacă,este o pauză binevenită după înfrângerea  pe teren propriu de duminica trecută, o înfrângere care n-a picat bine pentru cei care se ocupă de echipă. Dealtfel, conducerea administrativă a declarat public că în pauza  de două săptămâni se vor face eforturi pentru remedierea problemelor apărute la echipă după eșecul de duminică în fața celor din  Stoicăneşti.

ant

Revenind la etapa de duminică, derbiul etapei este fără nici o îndoială partida de la Stoicăneşti dintre liderul clasamentului Recolta şi Petrolul Potcoava. Gazdele, au un moral bun după jocul din etapa trecută şi  sunt favorite. Petrolul Potcoava, locul patru încearcă să obţină un rezultat bun pentru a nu se indepărta de partea superioara a clasamentului, Văleni şi Grădinile îi pot trimite pe locul şase. Pentru Vediţa Coloneşti ar fi ideal un rezultat de egalitate pentru ca diferenţa de puncte dintre primele trei să nu se mărească.

ant 2

A S Milcov, principala urmăritoare a liderului şi după unii cea mai bună echipă din serie , nu cred că va avea probleme în a se impune la Dobrun, chiar dacă  gazdele vin dupa o victorie în deplasare la Scornicesti. In restul etapei , jocuri fără prea mare interes pentru prima parte a ierarhiei. Toţi  ochii vor fi aţintiţi pe jocurile de la Stoicăneşti şi Dobrun.

Ultima oră. Partida Petrolul Potcoava – Olimpia Rotunda din data de 12  10 2014 va fi reprogramată la o dată care va fi stabilită ulterior conform aticolului 14 / 1. Echipa Olimpia Rotunda a prezentat documente care justifică neprezentarea la Potcoava pentru partida cu echipa locală Petrolul.

In urma acestei decizii  Petrolul Potcoava coboară în  clasament pe locul 7 cu 8 puncte, un argument în plus pentru un joc bun la Stoicăneşti.

Iată programul complet al etapei de duminică 19 octombrie 2014.

Vointa  Babiciu – Oltul Curtişoara

Olimpia Rotunda – Avântul Coteana

Recolta Stoicăneşti – Petrolul Potcoava

Vediţa Coloneşti – stă

Viitorul Rusăneşti – Vedea Văleni

Victoria Dobrun – A S Milcov

Viitorul Grădinile – Oltul Scorniceşti

Copy of DSC06866

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: