Povestea continuă

Copy of stema-vedita-colonestiStartul ca din tun al echipei Vediţa Coloneşti cu două  victorii din tot atâtea jocuri  trezeşte din amorţeală Liga a IV a , o competiţie care pierde din valoare în fiecare an. Deşi debutantă, Vediţa  și-a depus serios candidatura pentru câștigarea Ligii a 4-a încă din startul acestei competiţii. In ultimele ediţii,  fotbalul de la acest nivel s-a rezumat la un duelul  dintre cel mult două  echipe , restul echipelor au fost simple partenere de competitie.

anu

DSC09742

Anul trecut,  duelul de la distanţă dintre A S Milcov şi Inter Markus a fost tot ce a contat . Localităţi mari precum :  Caracal, Corabia, Balș,  Drăgănesti,  care în anii trecuți jucau fără întrerupere în Liga a III , nu mai sunt capabile să  participe nici la acest nivel.  Din păcate pentru spiritul competiţiei, în această vară echipa Inter Markus campioana judeţeană  s-a desființat , iar cei care urmăresc  fotbalul de la acest nivel vedeau echipa A S Milcov deja câştigatoare.

DSC09752

Promovarea  Vediţei  Coloneşti salvează  competiția.

Salvarea competiţiei  vine de la comune. Anul acesta , după  cum stau lucrurile până acum aceasta ediţie se va rezuma la duelul dintre A S Milcov  şi nou promovata  Vediţa Coloneşti. Este o dispută anunţată încă din primăvară de la partida din Cupa României. Dealtfel,  promovarea echipei din Coloneşti creşte valoarea competiţiei. Vediţa a reuşit în această vară cea mai spectaculoasă campanie de transferuri, jocul spectaculos reuşit în primele două meciuri demonstrează că cei care au făcut achiziţiile se pricep la fotbal.

DSC09771

Duminică 14 septembrie 2014, Vediţa Colonesti joacă pe teren propriu contra echipei Victoria Dobrun, echipă învinsă în Cupă în primăvară la Coloneşti. In primele două etape oaspeţii de duminică au înregistrat tot atâtea  înfrângeri,  în prima etapa la Rotunda  ( meci câștigat la comisie cu 3-0 la masa verde ) iar în etapa a II a a fost învinsa cu 4-2  pe teren propriu de Recolta Stoicăneşti.

DSC09857

Partide interesante și în restul etapei , în  special cele de la Curtişoara  și  Stoicaneşti, o remiza în ambele jocuri  ar fi ideal pentru liderul clasamentului.

Iată  programul complet al etapei de duminică  14 septembrie 2014.

Oltul Curtişoara – A S Milcov

Avântul Coteana – Vedea Văleni

Petrolul Potcoava – Viitorul Rusăneşti

Vediţa Coloneşti – Victoria Dobrun

Recolta Stoicănesti – Viitorul Grădinile

Olimpia Rotunda – Voinţa  Băbiciu

Oltul Scornicești – stă.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: