Vediţa Coloneşti – A S Milcov 6 – 4 pen. ( 3 -3 )

Copy of stema-vedita-colonestiAstăzi , joi 19 iunie 2014 a avut loc la Coloneşti cea de -a doua semifinală a  Cupei României – faza judeţeană.  După ce ieri   Recolta Stoicăneşti a eliminat deținătoarea  trofeului   Inter Markus  Slatina , astăzi,  la capătul unuia dintre cele mai spectaculoase jocuri din actuala ediţie a Cupei României , Vediţa Coloneşti  a reuşit să se califice în finala competiţiei eliminând la penaltiuri   A S Milcov.  Vediţa şi  A S Milcov s-au ridicat la nivelul aşteptărilor şi au oferit un meci  savuros

DSC00027

.DSC00020

Echipa din Coloneşti  impulsionată şi de un public numeros  s-a impus în final cu 6-4 după ce la sfârşitul celor 90 de minute scorul era egal   3-3   .   A fost de fapt o dispută  permanentă între atacanții  din Coloneşti şi bravul portar din Milcov ,  Bărboianu   fratele lui  Ştefan  Bărboianu  de la Dinamo, care a fost fără îndoială  eroul meciului în timpul regulamentar.  Printre zecile de  mingi scoase , a reuşit să  apere şi două lovituri de pedeapsă.  La loviturile de departajare  a fost rândul portarului gazdă care  sprijinit şi de ratările celor din Milcov , a reușit să-şi ducă echipa în finală. Jucătorii  gazda au marcat de trei ori și  au ratat o singura lovitura  în timp ce   oaspeții  au marcat un gol și au ratat trei .

La finalul partidei, ambele echipe au depus contestaţii.  Până la verdictul comisiei  de disciplină, Vediţa Coloneşti este echipa care merge în finală  alături de Recolta  Stoicăneşti.

DSC00097

 

DSC00073

DSC00092

DSC00090

DSC00093

DSC00100

DSC00101

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: