Avancronica – etapa XXVI

Copy of stema-vedita-colonestiDuminică, 8 iunie 2014  în prima zi de Rusalii se vor disputa partidele din cadrul etapei cu numărul XXVI din Seria I. După euforia de joia trecută  provocată de calificarea în sferturile Cupei României, Vediţa Coloneşti va juca în deplasare pe terenul echipei Recolta Bălteni. Partida de duminică este foarte importantă  pentru liderul clasamentului. Printr-o victorie în deplasarea de la Bălteni, dublată de înfrângerea lui A S Nova la Bărăşti , Vediţa Coloneşti poate devenii matematic  câştigătoare seriei cu patru etape înainte de final.

DSC07263

Va reamintim că echipa din Coloneşti conduce în clasamentul seriei cu 63 de  puncte iar locul doi are 53 . Prin victoria de duminica Vediţa Coloneşti acumulează 66 ,  iar Nova,  dacă  pierde rămâne cu 53.  Acelaşi  număr de puncte  53, poate acumula şi  Oporelu. După  deplasarea de la Bălteni liderul se poate distanţa la 13 puncte  avans , iar până  la final mai sunt în joc 12 puncte, partida restanţă cu Voinicii nici nu mai contează. Pentru amatorii de statistică aceste calcule sunt importante, pentru Vediţa Coloneşti , eventuala victorie de la Bălteni nu ar fi altceva decât continuare unui parcurs fără greşeală atât în campionat cât şi în Cupa României.

DSC07298

Atenţie ! In partida din toamnă, Vediţa s-a impus destul de greu în faţa celor de la Bălteni cu scorul 5-4 , la un moment dat  oaspeţii conduceau cu 2-0. In această ediţie de campionat,  Recolta Bălteni a fost singura echipă care a condus pe terenul din Luncă  cu două goluri.

Iată programul complet al etapei de duminica 8 iunie 2014

Unirea Bărăşti – A S Nova

Avântul Oporelu – Inter Brebeni

V B Cungrea – Voinţa Schitu

Recolta Movileni – Voinicii Tufeni

Voinţa Jitaru – Viitorul Crîmpoia

Recolta Bălteni – Vediţa Coloneşti

Voinţa Mărgineni –  Unirea Priseaca

A S Bircii – A S Perieţi

DSC07321

 

DSC07383

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: