Avancronica – etapa XXV

Copy of stema-vedita-colonestiDuminică, 1 iunie 2014 de ziua copilului, se vor disputa partidele etapei cu numărul 25 din cadrul Seriei I. La Coloneşti echipa locală Vediţa , va juca împotriva echipei Voinţa Mărgineni. Partidele dintre cele două  echipe au stârnit de fiecare dată o adevarată ambiţie mai ales din partea celor din Mărgineni, care  atunci când joacă acasă împotriva Vediţei , sprijiniţi şi de numărul mare de spectatori ,transformă propriul terenul într – un adevărat teatru de război şi reuşesc de fiecare dată să-şi valorifice  avantajul terenului propriu.

ima

DSC07171

Dumincă, partida se va juca la Coloneşti unde jucătorii din  Mărgineni, alţii decât cei care joacă acasă,  vin precum mieii la tăiere.  Diferenţa de 30 de puncte precum şi scorurile astronomice cu care pierd aici îi transformă în adevăraţi  mieluşei . In ultimul joc disputat la Coloneşti , în aprilie 2013, Vediţa s-a impus categoric cu scorul de 10 -1.  Cei din Mărgineni ne sunt superiori doar la numărul de spectatori, dacă  la ei vin în  număr destul de mare şi pun presiune pe adversar , la Coloneşti numărul celor care sunt alături de Vediţa este mult mai mic,  deşi echipa are un sezon de excepţie.

DSC07205

Partide echilibrate în restul etapei , dar fără vreo implicare asupra părţii superioare a clasamentului. Diferenţa de 10 puncte  dintre  liderul clasamentului ,Vedita Colonesti şi ocupanta locului doi , A S Nova , plus un meci mai puţin disputat,   nu poate fi pusă in pericol decât teoretic , practic este aproape imposibil.

Iata programul  etapei  XXV – 1 iunie 2014

A S Nova – Vointa Jitaru

Inter Brebeni – Unirea Barasti

Vointa Schitu – Avantul Oporelu

Voinicii Tufeni – V B Cungrea

Viitorul Crimpoia – Recolta Balteni

Vedita Colonesti – Vointa Margineni

Unirea Priseaca- A S Bircii

A S Perieti – Recolta Movileni

DSC07209

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: