Avancronică etapa – XXI

Atenţie la Priseaca !

Copy of stema-vedita-colonestiDupă trei săptămâni de pauză , duminică la Coloneşti vom avea din nou fotbal.  A devenit o obişnuinţă  ca  la două săptamâni să lăsăm orice altă preocupare deoparte şi să mergem la stadion pentru a urmări evoluţia echipei locale de fotbal. Pentru iubitorii fotbalului , prezenţa la stadion a devenit o eliberare de rutină şi o evadare din cotidian. Duminică trecută s-a văzut acest lucru. Pentru că nimeni nu a anunţat amânarea  meciului cu Tufenii , nu puţini au fost cei care duminică la ora 11 00 au plecat dezamăgiţi de la stadion pentru că jocul nu s-a  disputat.

af pris

Duminică  4 mai 2014 ,se vor disputa partidele din cadrul etapei XXI  a seriei I , Liga a V a.  Echipa de fotbal Vediţa Coloneşti , liderul de necontestat al clasamentului va întâlni pe teren propriu Unirea Priseaca locul 12 cu 19 de puncte. Chiar dacă  diferenţa de locuri între cele doua echipe este destul de mare, jocul de duminică se anunţă destul de dificil pentru Vediţa. Unirea Priseaca  are un parcurs bun în acest început de  retur, 3 victorii şi două  egaluri reprezintă  parcursul echipei din Priseaca.  Din  totalul de  19  de puncte strânse până acum, 11 puncte  sunt  acumulate numai în retur,  în doar 5 etape.

ima

Picture 7584

In tur , pe o ploaie torențiala  Unirea Priseaca a provocat prima înfrângere a echipei Vediţa, gazdele s-au impus cu 4-2.  In cele din urmă , oaspeţii au câştigat cu 3-0 la masa verde.  In restul etapei , jocuri uşoare pentru echipele de pe podium, atât A S Nova cât şi Avântul Oporelu nu vor avea probleme în a se impune . Încă un motiv în plus pentru ca Vediţa Coloneşti să câştige   jocul cu Priseaca.

Iată programul complet al etapei de duminică 4 mai 2014.

A S Nova                – Recolta Movileni

Inter Brebeni           – A S Bircii

Voinţa Schitu          – Voinţa Mărgineni

Vasile Ban Cungrea – Recolta Bălteni

Avântul Oporelu      – Voinţa Jitaru

Voinicii Tufeni         – Unirea Bărăşti

Viitorul Crîmpoia     – A S Perieţi

Vediţa Coloneşti       – Unirea Priseaca

Picture 7632

Picture 7560

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: