Avancroniă etapa a XIV a.

stema-vedita-colonestiDuminică,  24 noiembrie 2013  se vor juca meciurile penultimei etape a sezonului de toamnă al ediţiei 2013 – 2014. Ca şi etapa trecută , partida pe care o va susţine Vediţa Coloneşti  este considerată capul de afiş al rundei. Întâmplător sau nu , cele mai echilibrate meciuri ale echipei din Coloneşti şi anul trecut şi anul acesta au fost programate  aproape de sfârşitul competiţiei.  În ultima duminică a lunii noiembrie Vediţa Coloneşti , liderul clasamentului cu 32 de puncte se deplasează la Oporelu pentru a juca împotriva echipei gazdă Avântul,  locul trei cu 24 de puncte.

steaua_dinamo

După victoria pe teren propriu în etapa trecută  împotriva Unirii Bărăşti, oaspeţii de la Coloneşti vin cu dorinţa  de a obţine un rezultat bun, un rezultat prin care să-şi consolideze poziţia de lider. Gazdele la rândul lor, rănite un orgoliu după depunctarea de acum două etape , nu concep decât victoria pentru a rămâne în preajma podiumului. Iată doar două motive care fac din partida de la Oporelu derbiul etapei.  In toamna, Vediţa s-a impus categoric cu scorul de 4-0 în urma unui joc spectaculos , victorie pierdută în cele din urmă la masa verde , iar în retur gazdele au câştigat cu 2-0.
DSC05485

Inter Brebeni , ocupanta locului secund nu va juca, iar A S Perieţi , locul 4 la egalitate de puncte cu echipa din Oporelu joacă  la Jitaru. Echipa din Perieţi poate depăşi Oporelu în clasament dacă învinge la Jitaru , iar Avântul nu câştigă acasă  cu Vediţa.  In restul etapei   jocuri fără implicaţii  în  partea superioară a clasamentului.

Iată programul complet al etapei de duminică 24 noiembrie 2013.

Inter Brebeni            –  sta
Vointa Schitu           – A S Nova Bircii
Vasile Ban Cungrea – Viitorul Crîmpoia
Avântul Oporelu       – Vedita Colonesti
Unirea Barasti          – Unirea Priseaca
Vointa Jitaru             – A S Perieti
Recolta Balteni         – Recolta Movileni
Vointa Margineni     – A S Bircii
DSC05397

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: